Sukkerfritt påskegodteri

Her har jeg rett og slett kjøpt sukkerfri marsipan, rullet små kuler og dyppet den i smeltet sukkerfri sjokolade og rullet i kokos. Sett kaldt etter dypping og rulling. Fikk veldig gode tilbakemeldinger på dette så man trenger faktisk ikke å gjøre det så avansert. Putt kulene i et lite koselig påskeegg (når de er stivnet) eller i et fint glass med lokk og evt pynt med litt gule bånd. 🙂 Det eneste som du må huske er at de er best hvis de oppbevares i kjøleskapet.

Sukkerfri marsipan kjøper jeg på helsekost eller i velassorterte matbutikker. Sukkerfri sjokolade selger mange butikker og helsekost, samme hvem type du bruker. 🙂

Bruk feks nøtter og eller kokos eller sukkerfri nonstop. Veldig godt å hakke nøtter og rulle de i det etter dypping i sjokolade. Her er det mange muligheter.

Som regel så blir det litt ekstra sjokolade igjen når man smelter en plate i et vannbad. Det som er til over heller jeg ut på et bakepapir og drysser feks kokos eller kakao nibs over og setter kaldt. Og bryter i passende biter når den er stivnet og putter i samme glasset med marsipanen.

Da gjenstår det bare å si GOD PÅSKE !!! Kos deg masse 🙂

-Reklame-