En form med tacolefser rullet med masse godt i er noe som er enkelt å lage og smaker kjempegodt! Her har jeg brukt squash, chili, rødløk og mais i fyllet – noe som gjør den litt næringsrik mht hva grønnsakene inneholder. Og en super måte å «kamuflere» grønnsaker på hvis du har barn som ikke liker eller ikke vil spise ...

Nå som det er vår og varmen er rundt hjørnet, er det på tide å finne frem de gamle isformene og fryse ned saftis til varme dager. Dette kan gjøres uten sukker – da kan du fråtse så mye du vil. 😉 Jeg har brukt litt bær i isformene, det er delikat og veldig godt. Bruk de bærene du eller ...

Aioli er min favorittdressing og jeg bruker det masse som tilbehør til både kjøtt og fisk. Særlig godt til grillmaten! 🙂 Og når den i tillegg får en hel rød chili oppi er det magiske smaker som kommer frem og gir en nydelig «hot» dressing. Her har jeg brukt honning i for å balansere smaken litt, er også mulig å ...

Det som gjenkjenner en Sheperd’s Pai er et lokk med deilig potetmos og under en salig blanding av gode smaker fra en tomatsaus med kjøtt eller grønnsaker. Denne er vegetar og inneholder ikke kjøtt men den er så utrolig god så kjøttet vil ikke bli savnet. 😉 Det er også søtpoteter i «lokket» som er blandet med vanlig poteter og ...

Kyllinggryte med nydelig asiatiske smaker som lages på 15 min er toppers!! 🙂 Denne er såå enkel og smakfull. Nydelig middag i helgen eller hvis du vil unne deg denne midt i uken. Hakk opp sukkerertene og riv limeskall og du er godt i gang. Jeg kjøper ofte ferdig strimlet kylling, det har jeg også gjort her. Lettvint og enkelt. ...

I mars 2019 fylte pappa 70 år og i julegave fikk han og mamma en tur til herlige Fuengirola, på Costa Del Sol. Avreise skulle skje i midten av mars og det de ikke visste var at vi jeg, mannen min og sønnen vår skulle fly ned og overraske de. 🙂 Vi fløy nedover dagen etter. Og gjett om de ...

Pizza er alltid en slager og man kan variere så utrolig mye. Her har jeg brukt kylling som har marinert i masse fersk hvitløk og pesto som pizzasaus i bunnen. Og masse basilikum og chili. 🙂 Utrolig gode smaker! Bunnen har jeg laget med pizzamel Tipo O, noe som jeg synes gir en god og sprø bunn. Jeg kjøper også ...

Å lage rundstykker med kesam gjør bakverket både saftig og veldig godt på smak. At det er enkelt er også avgjørende for meg når jeg skal bake. 😉 Disse er også supre å putte i fryseren slik at du kan ta de opp når du har lyst på og ønsker det. Kjempegode til supper, en lørdagsbrunch og til gryter. Jeg ...

Nå som varmen snart er på vei passer det fint å gi dere oppskrift på verdens enkleste og beste Mango softis m smak av vanilje. 🙂 Her trenger du bare 2 ingredienser!!! Ja du hørte riktig. 😉 Og dette er så enkelt at barna kan lage selv. Du trenger en blender som kan knuse is og vips så er isen ...

Har du godt modnet bananer liggende som ingen spiser så er dette en super måte å få brukt de opp på. Deilige muffins med sjokoladebiter i. 🙂 Og i tillegg så er de sukkerfrie, så helt topp for de som liker det. Kjempegode å ha med i sekken som turmat eller som energi til en kopp kaffe! Selvfølgelig kan du ...