Potetsalat med dill og asparges

Potetsalat med dill og asparges

Oppskrift fra Wibeke Brennum
Servings

3

servings
Prep time

20

minutter
Cooking time

15

minutter

Denne nydelige friske potetsalaten kan serveres lun eller kald. Fint for de som ikke tåler rømme/meieriprodukter da det kun er olivenolje og sitron som dressing. Sett av 20 min og den er ferdig. 🙂

Ingredienser

  • 500 g små poteter

  • 200 g grønne asparges

  • Dressing:
  • 1 dl olivenolje
    1 sitron (saften)
    1 god neve med fersk dill, hakkes
    2 ss kapers
    1 ss med kapers laken (kan droppes)
    1 dl med revet alpeost eller bruk parmesanost
    salt/pepper

Slik gjør du

  • Sett potetene til koking
  • Skjær av nederste delen på aspargesen og kok kun 1-2 minutter i lettsaltet vann. Når den er kokt skyller du den godt i iskaldt vann og deler i passende biter.
  • Rør sammen alt til dressingen i en skål. Dillen skal hakkes og blandes i. Husk salt og pepper.
  • Når potetene er kokt heller du av vannet og deler de i 2. Ha de i en skål sammen med aspargesen.
  • Tilsett oljeblandingen/dressingen over potetene.
  • Riv osten og bland godt i skålen
  • Nytes!! Like god dagen etter. 🙂

Notat

  • Nyt og kos deg med denne kjempegode potetsalaten. Godt til alt av grillmat, særlig god til laks og passer godt på koldtbordet.

-Reklame-