Sukkerfri Rocky Road med marsipan og nøtter

Sukkerfri Rocky Road med marsipan og nøtter, det er skikkelig digg godteri. 🙂 Og de holder seg lenge i kjøleskapet i et tett glass. Lag gjerne dobbel oppskrift så har du lenge. 😉 Dette er deilig konfekt som man kan nyte med god samvittighet. 😉

Å lage sukkerfritt godis er veldig enkelt. Kjøp sukkerfri sjokolade, marsipan, nonstop og marsmellows, tilsett smeltet sjokolade, nøtter og litt kokosolje og vips så er godteriet starks klart. 🙂 Og for en deilig smak!! Dette er konfekt som passer uansett årstid, bare å nyte og kose seg.

Wow

Jeg brukte valnøtter pga de inneholder såå mye bra for kroppen vår og litt peanøtter fordi de tilfører det salte. Men pistasjenøtter og feks paranøtter er også skikkelig godt.

Hva med å pakke de inn i en fin gjennomsiktig godteripose med en sløyfe eller legge de i et fint glass med lokk og gi bort til noen du er glad i? Superkoselig gave <3 Lyst til å lage disse`? Her kommer min oppskrift:)

Du trenger:

  • 1/2 pakke med sukkerfri marsipan
  • 70 gram/liten pakke med sukkerfri marsmellows
  • 40 gram/2 ruller med sukkerfri nonstop
  • en god neve valnøtter
  • en liten neve salte peanøtter
  • 200 gram sukkerfri sjokolade
  • 2 ts koksolje
  • evt litt himalayasalt til toppen

Sett over en kjele med vann og kok opp. Klipp eller skjær marsmellows og marsipan i små biter og hakk nøttene.

Smelt sjokoladen og litt kokosolje i en bolle som står i kjelen med det varme vannet. Pass på at bollen er så stor at vannet ikke kommer i blandingen.

Bland alt du har skjært opp med nonstop og legg i en bolle. kle en form med bakepapir eller plastfolie. Hell over sjokoladeblandingen og bland godt.

Hell blandingen i den kledde formen, dryss evt over bittelitt himalayasalt og sett kaldt i ca 30 min.

Ta ut formen og skjær konfekten i passende biter. Ha over i en glass med lokk og oppbevar kaldt.

Da er det bare å kose seg med dette fantastisk deilige godteriet! 🙂

-Reklame-