Denne wok’en tar bare 5 minutter å lage, enkelt ikke sant? 🙂 Her er det kjøpt ferdig strimlet kjøtt og ferdig strimlete grønnsaker – uten at smaken blir ødelagt. Helt nydelig blir det.
Jeg har brukt risnudler og de skal koke i 4 minutter. Sett på de først også bruner du kjøttet, tilsetter grønnsaker og saus. Når du har gjort dette er nudlene ferdige og de blandes i. Jeg hadde litt salte cashewnøtter på toppen og litt fersk basilikum, dette kan selvsagt sløyfes men smaken blir best med.
Her kan du bytte ut svinekjøtt med biffkjøtt eller kylling. I en stressende ukedag så er det mange som sliter med å få til ordentlig middag… DETTE KAN ALLE KLARE! NULL STRESS!! 🙂
Wok med risnudler på 5 minutter
Måltid: MiddagNivå: Lett5
minutterDenne wok’en tar bare 5 minutter å lage, enkelt ikke sant? 🙂 Her er det kjøpt ferdig strimlet kjøtt og ferdig strimlete grønnsaker – uten at smaken blir ødelagt. Helt nydelig blir det.
Ingredienser
400 gram strimlet svin/kylling el biffkjøtt
250 gram grønnkålmiks m grønnsaker
1 pakke risnudler
1 glass med Soya sesam woksaus (240 g)
litt salte cashewnøtter til topping
evt litt fersk basilikum til topping
Slik gjør du
- Sett risnudlene til koking, de skal koke 4 minutter. Brun svinekjøttet i en panne med litt rapsolje, salt og pepre litt mens det bruner.
- Når kjøttet er nesten ferdig brunet tilsetter du grønnkålmiksen og lar det frese litt sammen i et minutt før du tilsetter all sausen og rører rundt.
- Så tilsetter du risnudlene, etter du har helt av kokevannet, og rører alt godt sammen i gryten.
- Topp med evt cashewnøtter og basilikum. Da er det bare å nyte og kose seg. 🙂