En deilig couscous salat kan du lage som tilbehør til en middag eller feks som en forrett. Denne tar svært kort tid å lage og smaker kjempegodt! 🙂 Første gang jeg smakte couscous salat var på Gran Canaria. Jeg ble umiddelbart forelsket i smaken. 🙂
Jeg lagde denne salaten som tilbehør til ytrefilet av svin. Det var utrolig godt.
Vil du lage salaten som et hovedmåltid bruker du mer grønnsaker i den. Her kan du mikse og trikse som du ønsker.
Dette brukte jeg til min salat som er til 4 pers:
- Ca 2 1/2 dl couscous
- 2 1/2 dl vann
- 1/4 squash
- 1/4 gul paprika
- 7-8 babytomater
- 7-8 oliven
- 2-3 ss med fetaost
Begynn med å hakke alle grønnsakene i små biter. Kok opp vann med litt salt eller en buljongterning i, hell i couscousen og la den stå og svelle i 5 min. Når den er ferdig bruk en gaffel til å røre godt i den.
Da er det bare å blande inn grønnsakene og fetaosten godt i couscousen. Krydre gjerne litt med salt og pepper. Har du ferske urter så er det godt å ha som topping. Denne salaten spises kald og holder seg flere dager i kjøleskapet. 🙂
Da er det bare å kose seg. Enjoy!! 🙂
Utrolig godt!!