Eggsalat

Eggsalat til pålegg er supergodt og faktisk lavkarbo. 😉 For de som er opptatt av det. Selv digger jeg det pga den gode deilige smaken og aller helst vil jeg ha det på nystekte rundstykker.

Lag gjerne en dobbel porsjon når du først er igang..den holder seg lenge i kjøleskapet. Egg er jo alltid lurt å få i seg, det er fullstappet med proteiner, aminosyrer, antioksidanter og jern. Så nok en grunn til å lage eggsalat. 🙂

Dette trenger du:

Kok 3-4 egg i ca 10-12 minutter og legg de i kaldt vann så lenge. Imens blander du ca 2 dl med rømme eller creme fresh og tilsetter ca 1 dl majones. Hakk en vårløk i tynne skiver og noen biter med sure agurker i små biter. Bland alt sammen og tilsett eggene tilslutt i små biter. Siden alt er i ca mål her så prøv deg frem og smak til.

Smak til med salt/pepper og litt estragon. Nytes på brødskiven eller aller best på et nystekt rundstykke. 🙂

-Reklame-