Glutenfrie sjokoladekjeks på 1-2-3

Her kommer verdens beste oppskrift på de beste og diggeste sjokoladekjeksene! 🙂

Disse MÅ du bare lage. De er crispy utenpå og myke og gode inni med smeltet sjokolade. Finnes det noe bedre? Kjøkkenet lukter helt himmelskt også når du baker disse. Herlighet så gode de er! 🙂 Også er de såå enkle å lage, og det er jo topp eller hva?

Og i tillegg så er de glutenfrie. Her kan du putte feks nonstop på toppen før steking hvis du ønsker det eller putte på litt strøssel når de er nystekte. Eller faktisk så trenger de ingenting, de er supergode som de er. Lag disse og legg de i en søt pose som gave til en god venn eller lag feks disse til jul. Mye bedre enn de tørre julekakene synes nå jeg da. 😉

Sett av 20 minutter og kjeksene er ferdige. Oppskriften er veldig enkel. Når de er ferdige avkjøler jeg de på en rist. Pynt gjerne med julestrøssel hvis du vil ha de til jul. Da strør du på strøsselet med en gang du tar de ut av stekeovnen og trykker strøsselet litt ned.

Til denne oppskriften blir det ca 30 kjeks, alt ettersom hvor store eller små du lager de.

Lyst til å lage disse? Her kommer oppskriften:

  • 1 1/2 dl kakao
  • 400 gram melis
  • 1 1/2 ts vaniljesukker
  • en klype salt
  • 3 eggehviter
  • 300 gram mørk sjokolade

Start med å sette ovnen, 180 gr varmluft.

Bland alt det tørre i en bolle og rør sammen. Tilsett eggehvitene og bland godt sammen med en håndmikser.

Så hakker du sjokoladen i biter og tilsetter i røren. Rør sammen med slikkepotten.

Kle et stekebrett med bakepapir og bruk en t skje og legg på små topper, Ha litt mellomrom da de brer seg litt utover. Stek ca 9-10 minutter.

Når de er ferdige så la de avkjøle seg på en rist.

Da håper jeg du koser deg og nyter disse herlige gode kjeksene! 🙂 God førjulstid! 🙂

-Reklame-