Ja du leste riktig! 🙂 Denne middagsretten tar kun 10 min å lage, og det har du vel tid til? 😉 Utrolig gode smaker er det også og få ingredienser. Så billig, velsmakende og kjapt. Rene kinder egget. 🙂 🙂 🙂 Også er det jo så godt med tortelloni puter som er fylt med gode smaker. Og når du kjøper fersk pasta er det bare snakk om 2-4 minutter så er de ferdige.
Jeg er jo en pasta elsker og er takknemlig for raske oppskrifter som smaker helt himmelskt. Noen ganger har vi dårlig tid og da passer det fint med en slik rask middag. Vil du ikke ha bacon i så bytt det med en god pølse, feks chorizo. Her oser det av nydelig hvitløk og chili og det er jo såå perfekt i en pasta rett. At det er hakkede tomater i gjør bare at du får i deg massevis av deilige antioksidanter. Og det er jo heller ikke feil. Så hva venter du på?
Her kommer oppskrift. 🙂 Ps. Selv om det står oppskrift til 2 kan den gjerne brukes til 3, feks 2 voksne og 1 barn.

Til 2 sultne voksne:

- 150 gram bacon i terninger
- 1 pakke fersk tortelloni
- 1 boks hakkede tomater
- 1 stor sjalottløk
- 1 liten rød chili
- 1-2 store hvitløksfedd
- fersk basilikum ( en god neve )
- oregano, salt og pepper
- Gjerne parmesan til topping (er ikke på bildet men dette er obligatorisk til pasta)
Begynne med å finhakke hvitløk, chili og sjalottløk. Hakk basilikum i litt grovere biter.

Sett på vann med godt med salt i til pastaputene. Ha litt olje i en panne og stek baconet gyllent. Legg baconet til side i en skål m litt folie over så det holder på varmen.

I samme pannen som baconet ble stekt har du litt olje i og småsteker hvitløk, chili og sjalottløk. Ca 1 minutt. Ikke ha for varm panne for da brenner du hvitløken.

Hell i hakkede tomater og deb hakkede basilikumen i pannen. Kok pastaputene etter anvisning på pakken. (ca 3-4 min)

Ta en øse med pastavann ( ca 5 ss) og tilsett i tomatblandingen og la dette koke et par minutter. Smak til med oregano, salt og pepper. Tilsett den nykokte torellonien og baconet og bland alt godt.

Da er det bare å evt drysse over deilig revet parmesan og evt litt basilikum på toppen.
Klart til å nytes!!! 🙂

KOS DEG MASSE!!!! 🙂










