En enkel fredagsmiddag eller en enkel lunch? Da bør du lage quesidillas. Du kan fylle de med det uendelige og det smaker alltid godt. 🙂 Dette er noe som barna liker også og kan være med å lage selv.
Jeg har laget en versjon her med avocadokrem, kylling, ruccola og fetaost. En salig god blanding! 😉 Jeg bruker lårfilet av kylling kun fordi jeg synes den blir mer saftig. Dette tar ca 20 min å lage og vips så er middagen/lunchen ferdig. 🙂 Gode å spise alene som de er, eller servere gjerne med nachochips og evt litt rømme eller aioli til. Pico de gallo er supergodt til, oppskrift på den salaten ligger her på siden min.
Quesedillas er enkelt å lage og feks ta med på tur, stek de ferdige og pakk de inn i aluminiumsfolie. Da har du deilig niste på tur som er klar til å spises. 🙂 Herlig, ikke sant?

Her er oppskrift til 3 stk:

- 600 gram lårfilet
- 1-2 avocado
- 1 pakke med fetaost
- 1/2 – 1 boks rømme
- 1/2 sitron
- 1 pakke med tacokrydder
- 1 pakke med tortilla lefser
- ruccola
- litt chiliflakes (kan droppes men jeg MÅ ha det )
- salt/pepper
Begynn med kyllingen. Legg lårfiletene i en ildfast form/stekebrett med bakepapir og ringle over litt olivenolje og ha på tacokryddert. Bland godt og stek på 170 grader ca 13-14 min. Skjær i passende biter/strimler.


Bland avocado med 1/2 boks rømme, sitronsaft og litt chiliflakes. Jeg brukte stavmikseren men du kan mose og blande med en gaffel også. Smak til med salt og pepper og evt mer rømme.



Fordel avocadokrem, fetaost, kylling og ruccola på halve tortillaen og brett halvparten over. Varm en stekpanne og stek ca 2-3 minutter på hver side, til du ser den er gylden og sprø.



Del den i to og nyt den så godt du kan, alene eller med tilbehør! 🙂 KOS DEG!
