Potetsalat med dill og asparges
Servings
3
servingsPrep time
20
minutterCooking time
15
minutterDenne nydelige friske potetsalaten kan serveres lun eller kald. Fint for de som ikke tåler rømme/meieriprodukter da det kun er olivenolje og sitron som dressing. Sett av 20 min og den er ferdig. 🙂
Ingredienser
500 g små poteter
200 g grønne asparges
- Dressing:
1 dl olivenolje
1 sitron (saften)
1 god neve med fersk dill, hakkes
2 ss kapers
1 ss med kapers laken (kan droppes)
1 dl med revet alpeost eller bruk parmesanost
salt/pepper
Slik gjør du
- Sett potetene til koking
- Skjær av nederste delen på aspargesen og kok kun 1-2 minutter i lettsaltet vann. Når den er kokt skyller du den godt i iskaldt vann og deler i passende biter.
- Rør sammen alt til dressingen i en skål. Dillen skal hakkes og blandes i. Husk salt og pepper.
- Når potetene er kokt heller du av vannet og deler de i 2. Ha de i en skål sammen med aspargesen.
- Tilsett oljeblandingen/dressingen over potetene.
- Riv osten og bland godt i skålen
- Nytes!! Like god dagen etter. 🙂
Notat
- Nyt og kos deg med denne kjempegode potetsalaten. Godt til alt av grillmat, særlig god til laks og passer godt på koldtbordet.