Gulrot wraps

Har du lyst til å ha noe godt og smaksfullt i matpakken din eller til lunchen? Prøv disse kjempegode gulrot wraps’ene da vel. 😉 Disse er laget med kun gulrot og egg! Og du fyller de med akkurat det DU liker og er glad i.

De er supersunne og du blir mett på en god måte. Det eneste du må huske på er å rive gulrøttene og få ut væsken. Det gjør du enkelt ved å legge revet gulrot i et klede og vri rundt og klem ut. Sånn, da var det gjort. 😉 Gulrotsaften som kommer ut kan du drikke så får du masse betakaroten i deg. Sunt og godt!

Jeg fylte de med kalkunskinke, ruccola, agurk og frokostsalat. Her kommer noen tips til annet fyll:

  • Philadelfia ost, ruccola, rødløk og røkt laks
  • Avocado, spekeskinke/serranoskinke og gulost
  • Ost, skinke, aioli, salat og tomat
  • Hummus, spekeskinke og salat

Håper noen av forslagene falt i smak. Her kan du bruke det du har tilgjengelig. Wrapsen holder seg godt i en matboks eller i kjøleskapet til dagen etter. Hva med å lage disse og ha med som niste på en skitur/ tur i skogen med en god venn? 🙂 Pakk de inn i bakepapir eller aluminiumsfolie så tar de liten plass på tur.

Dette trenger du for å lag en wraps som du kan dele i to: (altså til 1 pers):

Forslag til fyll:

  • 2 store gulrøtter (jeg hadde mage små)
  • 1 egg
  • salt/pepper evt annet krydder du liker
  • Fyll av eget ønske

Sett ovnen på 170 gr. Riv gulrøttene og legg de i et klede og vri ut gukrotsaften.

Så blander du 1 egg i de reve gulrøttene sammen med litt salt/pepper evt annet krydder. Rør godt sammen, Bre massen utover et bakepapir og stek v 170 gr ca 20 min.

Når den er ferdig stekt lar du den avkjøle seg litt før du smører på det fyllet du ønsker og ruller den sammen.

Da er de bare å nyte og kose seg!! Håper det smaker. :)

-Reklame-