Sjokoladefrukt

Deilig frukt og deilig sjokolade er en fantastisk god kombo. 🙂 Jeg elsker det!! 🙂

Dette er ypperlig å servere som en dessert alene eller hvorfor ikke ha litt is til. Det er såå godt! Er du fysen på noe søtt til kvelden så lag dette, mye sunnere enn å hive i seg en sjokolade. Her får du vitaminer og masse antioksidanter på kjøpet med litt deilig sjokolade. Jo mørkere sjokolade desto mer antioksidanter. 🙂 Herlig, ikke sant? 🙂

Jeg lagde disse både med sukkerfri sjokolade og vanlig dronningsjokolade med sukker. Så her kan man lage den varianten som man liker og tåler. 🙂 Og selvfølgelig så bruker man den frukten man tåler best også.

Jeg dyppet bananbitene i kokos etter å ha dyppet i sjokoladen. Det er utrolig godt, prøv det og du blir helt sikkert like hekta som meg. 😉 Kjempegodt lørdagsgodteri!! Eller hva med å servere dette til et glass iskaldt Cava? Mmmmm, helt fantastisk!!!

Du kan gjerne lage dette kvelden i forveien før du skal servere det, det holder seg fint kaldt i kjøleskapet. Sett i gang og dypp frukt, du kommer ikke til å angre.

Dette brukte jeg: (pluss litt til som ikke er på bildet)

  • 1 plate Kokesjokolade / (eller bruk sukkerfri sjokolade)
  • 2 bananer delt i 3 biter
  • 1/2 mango i biter
  • Litt fersk ananas i biter
  • Noen ferske jordbær
  • druer
  • vannmelon
  • evt litt kokos

Start med å sette på en kjele med vann til koking og legg sjokoladen i en skål og legg skålen i det varme vannet og slå ned platen.

Mens sjokoladen smelter kutter du opp frukten i passende biter. Så dypper du frukten i sjokoladen, legger den på et fat og settes kaldt. Dypp evt i kokos etterpå hvis du ønsker det.

Så er det bare å nyte etter sjokoladen har stivnet. Holder seg fint i kjøleskapet til neste dag også. 🙂

KOS DEG!!!! 🙂

-Reklame-