Ja det mener jeg! 🙂 Og du verden så godt det er. 🙂 Mange ganger når jeg lager salater så blir det til av hva jeg har i kjøla. Og alt er på impuls. 😉 Så jeg har begynt å skrive ned hva jeg bruker når jeg lager en salat som jeg kjenner treffer smaksløkene mine med et kick. 😉 Vel smaksløkene mine er ennå ikke tilbake etter covid i desember men noe smaker jeg veldig og andre ting ikke… 😉 Satser på at de bedrer seg.
I denne salaten får du i deg en eksplosjon av masse A,B,K,C og E vitaminer, jern, antioksidanter, sunt fett, kalium og magnesium. Supert ikke sant? Også smaker salaten såå utrolig godt i tillegg.
Jeg bruker kun oljen som fetaosten har ligget i som dressing…mange ganger er det godt med bare å skvise en sitron over og litt pepper. Prøv deg fram og finn din favoritt. Lag den med eller uten fetaost.
Dette brukte jeg i salaten:
- Fersk spinat
- Fersk brokkoli
- Babyleaf salat blandingpose med ruccola
- sukkerterter
- squash
- druer
- rød paprika
- brokkoli spirer
- fetaost
Kutt alt i passende biter og server med godt brød til eller i tillegg til en fiskerett eller kjøttrett. Strø evt over fetaost hvis du tåler/liker det like godt som meg. 😉
Kos deg:)