Denne deilige lakseretten fikk jeg og mannen min servert hos noen gode venner. 🙂 Smaken er nydelig og retten passer perfekt som en forrett eller en kjapp enkel lunch.
Her er det få ingredienser som lager en eksplosjon i munnen din. Jeg digget denne lakseretten og skal ta den med meg videre. Den ble servert med sprø og crispy melba toast på siden, her kan man bruke det man ønsker.
Dette trenger du til ca 6 pers:
- 1 pakke salmalaks (jeg brukte en pakke på 360 gram)
- 1/4 rødløk
- 1 god neve med gressløk
- 2 gode ss kapers
- 1 1/2 ss dijonsennep
- ca 1 ss av laken fra kapersen
- litt nykvernet pepper
Grovhakk laksen til små biter, finhakk kapers, gressløk og rødløk.
Bland alt i en bolle, tilsett også sennep og laken fra kapersen, litt nykvernet pepper.
Legg en passe mengde på tallerken og server med feks Melba toast ved siden av. Nydelig med et iskaldt glass Cava til. 🙂 Nyt og kos deg! 🙂