Et brød UTEN hvetemel, sukker, gjær, gluten og melk!! 🙂 Alle dere allergikere som ikke kan spise vanlig brød på grunn av melk/mel allergier så prøv dette. Dette er glutenfritt og fiberrikt.
Dette er et fiberbrød som er superenkelt å lage-passer perfekt for de som feks ikke liker å bake brød, de som ikke kan spise sukker, glutenallergikere og for dere med laktose intoleranse. 🙂 Her trenger du bare en slikkepott til å røre innholdet med vann…
Brødet er utrolig sunt og består av kjerner og frø og har 4 ganger så mye fiber som i et vanlig brød. hver skive inneholder kun 1 gram karbohydrat og 58 kalorier, for de som teller det.
Brødet holder seg ferskt lenge og pakken skal kun blandes ut med vann. Enkelt og genialt ikke sant? Ja det skal stå i stekeovnen i 1 time men da kan du gå deg en tur eller gjøre noe annet imens. Jeg kjøpte min pakke på Life helsekost. Jeg vet de selger det på flere nettsider også, søk i vei og du kan få det rett i postkassen. 😉
Dette trenger du til et brød:
- 1 pakke fiberbrød fra sukrin
- 3 dl vann
- evt frø til toppen
Bland posens innhold med 3 dl vann. Rør sammen med en slikkepott og la den stå 5 min.
Hell posens innhold i en bolle og tilsett vann Rør sammen med en slikkepott og la stå i 5 min
Så legger du en bake ark på et stekebrett og former brødet slik du vil ha det. Ha litt vann på fingrene så er det lettere å forme. Pensle vann på toppen av brødet hvis du vil ha frø på toppen. Stekes etter anvisningen på pakken, ca 60 min.
Forme det Jeg tok litt havregryn på toppen
Etter steking legger du det på en rist så det får avkjølt seg skikkelig.
Etter steking må det avkjøles på rist
Da er det bare å nyte nystekt brød! Dette holder seg ferskt lenge, supert til matpakken utover uken. Kos deg! 🙂
Nytes!!