Sukkerfri snickers

Sukkerfri snickers er såå utrolig godt. Her har du den deilige salte smaken fra peanøttene og det søte fra dadlene og cashewnøttene og deilig sjokoladetrekk på toppen. Kan det bli bedre? 🙂 Også er det jo perfekt å lage disse til jul.

I tillegg så inneholder denne masse deilige antioksidanter som er bra for immunsystemet og cellene våre, magnesium som er bra for hjertet vårt og masse sunne fettsyrer (omega 3 og 6) som kroppen vår trenger. Fantastisk, ikke sant? Og i tillegg så er det jo godteri på høyt nivå…her er det bare å nyte og kose seg. Kroppen din vil takke deg. 🙂

Når du har laget de ferdige og skjært de opp så putt de i en tett boks med lokk og sett i kjøleskapet. Her vil de holde seg lenge….Nydelig med en bit til kaffekoppen.

Dette trenger du til ca 18 biter

  • 6 store dadler uten stein
  • 2 dl salte peanøtter
  • 1 dl usaltede cashewnøtter
  • 4 ss havregryn
  • 1 god ss cocosa sirup
  • 2 ss kokosolje
  • 1 ss honning
  • 1 plate sukkerfri mørk sjokolade til å ha som topping

Putt peanøtter og cashewnøtter i en blender og kjør til de sammen i noen sekunder. tilsett resten av ingrediensene og kjør sammen til en masse.

Finn frem en form som du kler med plastfolie. Legg massen i formen og press ned til den blir fast. Smelt sjokoladen i et vannbad og hell over nøttemassen. Sett kaldt i kjøleskapet ca 1 time.

Jeg drysset litt kakaonibs på toppen før jeg satte den i kjøleskapet, dette er ikke nødvendig.

Når den er avkjølt ca 1 time tar du den ut av formen og plasten og skjærer den opp i ruter eller slik du ønsker.

Når du har skjært den i biter så husk å oppbevar den kaldt i kjøleskapet i en tett boks. Da er det bare å nyyte 🙂

GOD JUL

-Reklame-