Sukkerfrie muffins med eple og sjokolade

Muffins med eple og sjokolade er såå godt. Og disse er i tillegg helt sukkerfrie. Kjappe å røre sammen og steke når du er fysen på noe godt. 😉 Lag gjerne disse med sukker, da bytter du bare ut sukrin gold med 100 gram sukker og sjokoladen med en sjokolade med sukker i. 🙂 Sukkerfri sjokolade kjøper du i allergihyllen i dagligvare butikker eller på helsekost, helsekost har best utvalg.

Disse er kjempegode å bruke i matpakken eller å ha med i sekken på tur. Frys de gjerne ned når de er nystekte og kalde, så tar du opp når du skal feks på tur og lar de tine i sekken. 🙂

Eple kan godt byttes ut med feks ferske blåbær…eller pærer eller annen frukt. Det er blandingen av frukt og sjokolade som jeg liker så godt. Tåler du ikke hvetemel så bruk det melet du tåler og pleier å bruke. Veldig godt drysse over melis når du skal spise de. For sukkerfrie bruker du sukrin melis. Skal du lage de med sukker så bruk vanlig melis. 🙂 Jeg brukte muffinsbrett som jeg stekte de i, penslet med litt smør. Har du ikke det så bruk vanlige muffins former.

Dette trenger du til 20 stk:

  • 400 gram hvetemel
  • 2 ts bakepulver
  • 2 epler
  • 2 egg
  • 2 dl melk
  • 3-4 ss flytende sukrin gold
  • 1/2 til 1 plate sukkerfri sjokolade

Sikt mel og bakerpulver i en bakebolle. Visp eggene, sukrin gold og melk sammen og tilsett i melblandingen.

Rør alt godt sammen til en klumpfri røre.

Skrell eplene og ta ut kjernen i midten. Hakk de i små biter. Hakk sjokoladen i biter. Tilsett i røren.

Rør godt sammen så alt blander seg.

Smør muffinsbrettene med smør el olje. Tilsett røren i og stek ved 180 grader varmluft ca 25 min.

Nystekte og deilige. Ta ut av brettene og nyyyt!!! 🙂 Håper det smaker. 🙂

KOS DEG!

-Reklame-