Lefseruller er super koldtbordmat, til en kjapp lunch eller frokost. Super matpakkemat og på tur. Alltid godt og veldig enkelt. 🙂 Her har jeg brukt røkt laks, naturell smøreost, gressløk og ruccola. Kjempegod smakskombinasjon! I lefser kan du være kreativ og putte det du liker og tåler mest. Det er også kjempegodt med røkt kalkunskinke, pesto og masse fersk paprika. Her er det din fantasi som gjelder.
Dette trenger du:
- Lefser, jeg liker best speltlefsene. Kjøper du de store firkantede potetlefsene er de best å lage av pga størrelsen
- 1 boks med kremost
- 1 pakke røkt laks
- gressløk
- ruccola
- sort pepper
Smør en lefse godt med kremost og krydre med kvernet pepper. Legg laks på, ruccola og fersk gressløk. Rull sammen, skjær i biter og NYT!!!
Gjenta prosessen til du har så mange du trenger. Ta med på tur og NYT!! 🙂
Enjoy!