Ahhhh, pannekaker!!!! Det finnes alltids en anledning til å lage pannekaker. Alle liker det og man kan fylle de med sine favoritter. Jeg hadde litt sukrinsirup over de tilslutt, søtt og godt. 🙂
Disse pannekakene er laget helt sukkerfrie, så disse passer for alle. Jeg har biola i røren så disse er gode for tarmene våre og magen. Jeg brukte proteinmel, et mel som er kjempefint å lage pannekaker av. Tåler du ikke det så bruke havremel eller det melet du tåler.
Sett av 10 minutter og røren er klar for steking.
Dette trenger du til 8-10 små pannekaker
- 2 dl SUKKERFRI biola med blåbær
- 1 egg
- 1-2 ss flytende honning
- 1/2 ts natron
- 2 dl protein og fibermel
- 125 gram ferske blåbær
Bland biola, egg og honning i en bolle med en visp. Tilsett melet og natron. Rør til det er klumpfritt. tilsett de ferske blåbærene tilslutt.
Visp biola, egg og honnig. Tilsett mel og natron Tilsett blåbær tilslutt
La røren svelle noen minutter før du steker de på medium varme.
Da er det bare å nyte de med det du liker best. Her ble det kun ringlet over sukrin sirup-deilig og smakfullt. Håper det smaker!!! 🙂
Kos deg!!!
[zrdn-recipe id=1]
Leave a Reply