Havrerundstykker som ikke trenger heving er lettvint å lage. Her blander du bare alt sammen i en bolle og former det til rundstykker før steking. Enkelt eller hva? 😉
Havre inneholder mye godt for kroppen vår. Det senker faktisk kolestorolet vårt, inneholder masse proteiner, fiber og vitaminer som gjør kroppen sterk. Så spis disse med GOD SAMVITTIGHET! 🙂
Oppskriften her er til ca 10 rundstykker. Kjempegode til lunch eller en varm suppe. De er best samme dag så frys ned de du ikke spiser så kan du enkelt ta de opp og lett varme neste gang du får lyst på.
Dette trenger du:
- 100 gram havremel
- 100 gram havregryn
- 100 gram sammalt hvetemel
- 1 boks kesam (ikke lett)
- 2 ts bakepulver
- 2 egg
- litt salt
Begynn med å blande alt det tørre. Tilsett vispet egg i kesamrøren.
Bland det tørre Pisk eggene i kesamen Blandes i det tørre
Rør deigen sammen med en sleiv eller slikkepott. Den blir litt klissete.
Ta litt vann på hendene og forme deigen til små boller og legg på stekebrett med bakepapir. Pensle med egg eller vann. Dryss litt havregryn på toppen.
Stekes ved 180 grader varmluft ca 20 min. Avkjøl på rist.
Da er det bare å nyte med godt pålegg på eller til en god suppe. 🙂 Håper det smaker.
Håper det smaker!
Leave a Reply