Kremet pasta med kylling

Lurer du ofte på hva du skal ha til middag? Lag en pastamiddag da vel ! 🙂 Det er alltid en slager, lettvint og godt og du kan variere så utrolig mye.

Denne gangen ble det en kremet variant med kylling av lårfilet. Utrolig saftig og godt. Sett av 15 minutter og middagen er straks klar. Verre er det ikke 😉 Bruk gjerne de grønnsakene du er mest glad i eller har tilgjengelig. Denne lagde jeg glutenfri og laktosefri. Gryr er fantastisk å bruke i matretter for de som ikke tåler laktose. Den er laget på raps og kokos og har en deilig smak. 🙂 Spagettien kan du kjøpe glutenfri i allergihyllen i butikken. Eller bruk vanlig matfløte hvis du tåler det og helt vanlig pasta.

Dette trenger du til 4 pers:

  • 400 gram lårfilet av kylling
  • 300 gram spagetti
  • 1/2 squash
  • 10 cherrytomater
  • 1-2 hvitløksfedd
  • 2 vårløk
  • 1 rød paprika
  • 1 buljongterning av kylling
  • 2 dl gryr (eller bruk fløte)
  • 1 dl vann
  • evt parmesan til topping
  • salt/pepper

Begynn med å kutte opp grønnsakene i passende biter, del tomatene i to. Lårfileten kjøpte jeg ferdig i biter, enket og lettvint.

Sett på spagettien til kok. Ha litt salt og olje i vannet. Se på pakken hvor lenge koketiden er.

Stek kyllingen og grønnsakene ca 6 min i en panne med olivenolje, krydre. Hvitløken tar du i helt tilslutt.

Bland vann og gryr og tilsett buljongterningen som du smuldrer mellom fingrene. Tilsett i pannen og la det småkoke 2-3 minutter.

Har du parmesan så tilsett dette nå i blandingen.

Når spagettien er ferdig, legg den rett fra kokevannet og over i pannen med kyllingblandingen. Bland godt.

Da er det bare å nyte!!!! Håper det smaker. 🙂

-Reklame-