Laksepanne med kremet saus og masse gode smaker slår aldri feil. Servere med ris, quinoa eller couscous til denne og måltidet er perfekt. Enkel og kort tid tar dette også, på 15 min er middagen ferdig. 🙂 Her er det soltørkede tomater fra glass og fersk spinat. Nydelige smaker som passer veldig godt til laksen. Jeg bruker ofte ørret, kun fordi jeg synes smaken er litt bedre. Dette velger du selv.
Dette trenger du til 4 personer:
- 4-500 gram laks/ørret, skinn og benfri
- 3 sjalottløk
- 1 kinesisk hvitløk
- 3-4 ss soltørkede tomater i olje
- 2 1/2 – 3 dl kremfløte
- 200 gram fersk spinat
- 80-100 gram revet parmesanost
- salt/pepper
Har fisken skinn så fjern dette. Finhakk hvitløk og sjalottløk. Stek fisken, 2 min på hver side, i en panne med olje, krydre med salt og pepper og legg til side.
Stek hvitløk og sjalottløk i pannen med oljen fra fisken til løken er blank. Tilsett soltørkede tomater, uten oljen, og kremfløte. Kok forsiktig opp i et minutt.
Stek hvitløk og sjalottløk Tilsett soltørkede tomater Tilsett kremfløte
Tilsett spinaten og bland sammen til spinaten faller sammen. Ha i revet parmesan og smak til med salt og pepper. Legg fiskestykkene i sausen, ta en skje og øs litt saus over fisken. Legg på lokk og la de stå i 1 minutt.
Tilsett spinat Rør sammen Tilsett parmesanost
Nam.
Servere med det du liker til. Nytes! 🙂
Gode smaker.
Middagen er servert!
Leave a Reply