Kyllingsalat med Pestopasta

Ahhh, kyllingsalat er så utrolig godt og kan varieres så utrolig mye med. Deilig utover nå som det våres og vi har lyst på litt lettere mat. 🙂 Sunt og godt er det også og kjempefin turmat/matpakkemat. Putt salaten i et glass med lokk eller i en tett boks. Husk gaffel. Kan nytes overalt. 😉

Denne kyllingsalaten fikk besøk av pasta vendt i grønn pesto, fetaost og soltørkede tomater. Nydelige smaker og ja, du blir veldig mett. 😉 Servere kyllingsalaten med nystekte rundstykker, hvitløksbrød eller et godt brød til og måltidet er komplett.

Dette trenger du til 4-5 personer:

  • 500 gram kyllingfilet i biter
  • 200 gram pasta (bruk den pastaen du liker og tåler)
  • 1 rød paprika
  • 3 vårløk
  • 200-400 gram cherrytomater
  • 1 fetaost blokk ( ca 200 gram)
  • 1 pakke ruccola
  • 1/2 pakke sukkererter
  • 4 ss soltørkede tomater i olje
  • 4 grådige ss grønn pesto
  • salt/pepper
  • evt fersk basilikum (kan sløyfes)

Kutt kyllingen i biter, stekes i litt olje med salt og pepper. Legg til side for avkjøling. Kutt paprika, sukkererter, vårløk og tomater i biter.

Kok pasta etter anvisning på pakken og avkjøl i en døslag med kaldt vann.

Bland pesto i pastaen og tilsett kyllingen. Blandes.

Legg resten av ingrediensene i en stor bolle. Husk å la de soltørkede tomatene få renne av seg oljen før de tilsettes. Hakk fetaosten i passende biter. Bland alt sammen med pasta og kyllingen.

Når alt er blandet godt er det bare å servere. Håper det vil smake 🙂

-Reklame-