Ahhh, kyllingsalat er så utrolig godt og kan varieres så utrolig mye med. Deilig utover nå som det våres og vi har lyst på litt lettere mat. 🙂 Sunt og godt er det også og kjempefin turmat/matpakkemat. Putt salaten i et glass med lokk eller i en tett boks. Husk gaffel. Kan nytes overalt. 😉
Denne kyllingsalaten fikk besøk av pasta vendt i grønn pesto, fetaost og soltørkede tomater. Nydelige smaker og ja, du blir veldig mett. 😉 Servere kyllingsalaten med nystekte rundstykker, hvitløksbrød eller et godt brød til og måltidet er komplett.
Dette trenger du til 4-5 personer:
- 500 gram kyllingfilet i biter
- 200 gram pasta (bruk den pastaen du liker og tåler)
- 1 rød paprika
- 3 vårløk
- 200-400 gram cherrytomater
- 1 fetaost blokk ( ca 200 gram)
- 1 pakke ruccola
- 1/2 pakke sukkererter
- 4 ss soltørkede tomater i olje
- 4 grådige ss grønn pesto
- salt/pepper
- evt fersk basilikum (kan sløyfes)
Kutt kyllingen i biter, stekes i litt olje med salt og pepper. Legg til side for avkjøling. Kutt paprika, sukkererter, vårløk og tomater i biter.
Kok pasta etter anvisning på pakken og avkjøl i en døslag med kaldt vann.
Bland pesto i pastaen og tilsett kyllingen. Blandes.
Legg resten av ingrediensene i en stor bolle. Husk å la de soltørkede tomatene få renne av seg oljen før de tilsettes. Hakk fetaosten i passende biter. Bland alt sammen med pasta og kyllingen.
Når alt er blandet godt er det bare å servere. Håper det vil smake 🙂
Velbekomme!
Leave a Reply