Pastagryte med kylling

Pastarett hvor alt skal i samme gryte er en slager. 🙂 Lettvint og enkelt! Denne retten er sunn og god!! De hermetiske tomatene gir deg masse antioksidanter og betakaroten. Kyllingkjøttdeigen er mager og sammen med pasta og tomater smaker dette himmelskt godt. 🙂 Har du et godt brød til så server det ved siden av.

Denne middagen tar ikke lang tid å lage-noe som vi også liker. Bytt ut pastaen med glutenfri pasta hvis det er det du tåler eller til fullkornspasta hvis du vil ha den enda sunnere.

Ikke glem å toppe tallerken din med nyrevet parmesan, litt kvernpepper og en dæsj olivenolje. Da blir pastaretten din ALLER BEST!! 🙂 Det lover jeg deg. 🙂

Dette trenger du til 3-4 pers:

  • 300 gram pasta
  • 400 gram kyllingkjøttdeig
  • 3 sjalottløk
  • 1 kinesisk hvitløk
  • 1 boks hakkede tomater
  • vann
  • salt/pepper/evt kyllingkrydder
  • litt fløte
  • parmesanost til topping

Hakk sjalottløk og hvitløk i små biter. Stekes i en kjele eller stekepanne med litt olje et minutt. Tilsett små boller av kyllingkjøttdeigen og stek med et par minutter.

Tilsett bokse med tomater og fyll den opp med vann og tilsett i gryten. Legg i pasta og skru ned varmen slik at det bare putrer.

Nå skal dette småputre til pastaen er ferdig kokt. Se på pakken hvor lang koketid din pasta har. På slutten tilsetter du litt fløte og krydrer godt.

Dryss over parmesanost ved servering! 🙂 Håper det vil smake. 🙂

-Reklame-