Mangosalat

En frisk mangosalat er utrolig godt til en fiskemiddag eller som tilbehør til reker. Kjempegode og friske smaker med litt sting fra chilien. Kun 10 minutter tar det å lage denne og ingrediensene er få. Er du ikke glad i koriander så bruk bladpersille.

Mango er en veldig sunn frukt og bugner av A vitaminer, som er viktig for synet vårt. Den inneholder masse antioksidanter, fiber, mineraler og selvfølgelig massevis av C vitaminer. 🙂 Og takket være fiberinnholdet så er dette veldig bra for tarmen vår.

Server mangosalaten til laks og du kommer til å bli hekta. 🙂 Utrolig godt. 🙂 Nydelig til også kjøtt og spesielt til grillmiddager på sommeren.

Dette trenger du til 3 personer:

  • 1 stor spisemoden mango
  • 1 vårløk
  • 1 rød chili
  • 10 babytomater
  • 1 stor neve koriander eller bladpersille
  • salt/pepper og evt litt sitron el lime (ikke nødvendig)

Kutt mango i små firkanter, babytomater i små biter. Finhakk chili og skjær vårløk i ringer.

Legg alt i en bolle og grovhakk koriander og bland oppi. Krydre med salt og pepper.

Har du en sitron eller lime tilgjengelig så skvis litt over salaten. Dette er ikke nødvendig, men veldig godt. 🙂

Da gjenstår det bare å nyte! Håper det smaker. 🙂

-Reklame-