Alt i ett pastagryte er supergodt og superenkelt!! 🙂 Legg alt du trenger i gryten med pastaen og kok opp. Etter 15 min er middagen ferdig. Enklere blir det ikke. Dette er hverdagsmat som smaker godt uansett hvem dag du lager den. Er det mye rester etter denne middagen pleier jeg å legge de i en ildfast form og strø over litt parmesanost og gratinerer i ovnen. Kjempegodt! 🙂
Her har jeg brukt chorizopølse som har mye smak sammen med tomater og basilikum. Smakene er utrolig gode!
For at retten skal bli enda sunnere kan du bruke fullkornspasta. 🙂
Dette trenger du til 4 pers:’
- 2 bokser hakkede tomater
- 200 g cherrytomater
- 200 g chorizo
- 1 kinesisk hvitløk
- 3 sjalottløk
- 400 g pasta/tagliatelle
- 7 dl kyllingkraft eller vann med 2 hønsebuljongterninger
- 1 god neve med fersk basilikum
- 1 ts chiliflakes eller bruk litt fersk chili
- salt/pepper
- parmesanost til topping
Hakk grønnsakene i små biter og pølsen deler du i to.
Hakk løk, hvitløk og chorizo
Del tomatene i to Grovhakk basilikum
Putt alt i en gryte og hell på kyllingkraft/vann med buljong.
Legg alt i en kasserolle Hell på kraft/vann
Krydre og la det koke opp og småkoke i ca 15 min. Rør forsiktig noen ganger. Da gjenstår det bare å nyte! Bon Apetite! 🙂
Håper det smaker!
Leave a Reply