Sukkerfri marsipangodis

Noen tåler ikke sukker eller søte godterier pga sykdom, diabetes osv så da er det godt at det finnes masse man kan lage å fråtse i UTEN sukker. 🙂 OG du verden såå mye godt!! Noen lager godis uten sukekr pga det blir altfor mye sukker i kostholdet, det er også helt greit. Vi er alle forskjellige og ønsker ting forskjellig.

Her er et tips og fremgangsmåte på sukkkerfri marsipan godis til alle som ønsker å lage det. Supergodt og lettvint. Uendelig mye du kan gjøre med marsipanen, bruk fantasien. 😉 Jeg har gått for denne enkle varianten, altså ferdig kjøpt sukkerfri marsipan, du kjøper den på helsekost. Det har også kommet en sukkerfri variant fra Odense og mange matvarekjeder selger denne nå. Jippi! 🙂

Dette trenger du:

  • Sukkerfri marsipan (jeg bruker den fra Sukrin fra Helsekost)
  • Valgfri sukkerfri mørk sjokolade
  • 5 Steviosa vaniljedråper (kan sløyfes)
  • Evt en sjokoladeform, men ikke nødvendig.
  • Kokos til å rulle kulene i

Start med å smelte sjokolade (og noen vaniljedråper hvis du bruker det, men ikke nødvendig) Jeg brukte det for å runde smaken litt. Rull små kuler av marispanen og dypp de i den smeltede sjokoladen også rull de evt i kokos. Sett kaldt.

Har du en sjokoladeform så press litt marsipan i bunnen av formene. Hell sjokoladen over maripanen i formene.

Sett alt kaldt i kjøleskapet i 20 min og legg de i et tett glass med lokk eller en boks. Oppbevares i kjøleskapet. Nytes når som helst. 🙂 Håper det smaker! 🙂 Har du smeltet sjokolade til overs så kan du lage sjokoladepletter. Hell sjokoladen på et bakepapir og pynt feks med minimarsmellows(sukkerfrie selvsagt) eller feks nøtter. 🙂

-Reklame-