Sukkerfri «smash» sjokolade

Er du glad i det søte blandet med det salte MÅ du prøve deg på disse! Og de er helt sukkerfrie!! 🙂 Her trenger du bare 3 ingredienser og får noe som smaker utrolig godt og crunchy. De er superlette å lage, doble gjerne oppskriften så forsvinner de ikke såå fort. 😉

Oppbevar de i kjøleskapet i en tett boks så har du de tilgjengelige når du er fysen og trenger energi. Siden det er KIKERTER i disse, ja det stemmer :), så får du i deg masse viktige næringstoffer og proteiner. Bla jern, magnesium og folat. Så dette kan du kose deg med god samvittighet.

Dette trenger du:

  • 1 pakke med kikerter
  • 100-150 gram sukkefri sjokolade
  • Flaksalt eller himalayasalt

Skyll kikertene og legg de på bakepapir på et stekebrett og stek de på 200 gr varmluft i ca 25 min. De skal bli godt stekt og sprø.

Skyll kikertene
Legges på et stekebrett med bakepapir
Ferdig «stekte»

Smelt sjokoladen i et vannbad og bland kikertene inn. Legg bakepapir i en form eller bruk en sjokoladeform hvis du har det, legg røren i. Strø litt salt på toppen. Sett kaldt i kjøleskapet til det stivner, ca 10-15 min.

Legges i en form

Når den er stivnet knekkes den opp i biter og oppbevares i en tett boks i kjøleskapet.

Stivnet i kjøleskap

Da er det bare å nyte, når som helst! 😉 Kos deg!

Dette er snadder!
KOS DEG MED GOD SAMVITTIGHET!

-Reklame-