One pot pastagryte

One pot gryter er kjempesmarte middager, alt i en gryte også kok opp. Her er det masse man kan velge mellom, denne gangen lagde jeg med tagliatelle, pølser, grønnsaker og spinat. 🙂 Gryten skal koke ca 15 min så dette er rask og god hverdagsmat. Et tips er å putte alt i gryten kvelden før, når du kommer hjem fra jobb er det bare å sette den på platen og koke opp. Lettere blir det ikke 😉

Her kan du også lage gryten kjøttfri, smaker er helt nydelig uten pølser også. Husk parmesan til å drysse over ved servering, litt olivenolje og nykvernet pepper. Et must på pasta synes jeg. 😉

Et tips til deg hvis det blir rester igjen: Legg alle restene i en ildfast form , strø over parmesan eller revet ost og gratiner den i ovnen ca 15-20 min. Helt ypperlig å bruke pastarester på og du reduserer matsvinn. 🙂

Dette trenger du til 4 personer:

  • 1 pose med spinat
  • 1 liten squash
  • 2 gulrøtter
  • 1 kinesisk hvitløk
  • 1 gul løk
  • 1 pakke med pølser(kan droppes hvis du vil ha kjøttfri middag)
  • 2 bokser med moste tomater
  • 1 1/2 dl creme fresh
  • 400 gram tagliatelle
  • 5 dl vann
  • 1 dl parmesan (spar litt til servering også)
  • 1-2 ts kajennepepper
  • salt/pepper

Kutt alt i biter.

Putt alle ingrediensene i en stor gryte. Krydder også.

Da gjenstår det bare å koke opp gryten, rør av og til. La den småkoke ca 14-15 min, sjekk at pastaen er ferdig når du tar den av platen og serverer. Bon Apetit’! 🙂

-Reklame-