Wok på 15 min, JA det går ann. 🙂 Wok er enkelt, godt og krever lite..bare litt hakking av grønnsker som tar noen minutter. Stek kjøttet-kok nudlene og vips så er det et godt middagsmåltid til å nyte.
Denne gangen har jeg brukt ferdig kjøpt wok saus-enkelt og lettvint. Kjøper du strimlet kjøtt i tillegg så er mye av jobben gjort. Jeg bruker fullkornsnudler, det er en god kilde til protiener og fiber, jern og B-vitaminer. Og kombinert med kylling og grønnsaker blir dette en balansert og sunt måltid. Sånn, da var et sagt 🙂
Dette trenger du til 2 porsjoner:
- 2- 3 stk kylling lårfilt eller kyllingfilet. (jeg bruker lårfilet pga jeg synes den er sagtigere)
- 1/2 kinesisk hvitløk
- 1/2 rød chili
- 1/2 rød søt paprika
- 1/2 ingefær
- 1/2 brokoli
- 150 gr fullkornsnudler
- 1 pk wok saus
Begynne med å skjære kyllingen i strimler/biter, hvitløk, ingefær og chili i biter og legg det i en bolle og bland i halve pakken med woksaus.
Kutt hvitløk,chili og ingefær Bland wok saus i kyllingstrimlene med hvitløk, ingefør ig chili
Kutt opp brokoli og paprika i små biter.
Kutt brokoli iog paprika i biter
Sett nudlene på koking, følg anvisningen på pakken.
Kok nudlene og la de renne av seg vannet når de er kokt. Tilsett noen dråper med olje på de.
Stek kyllingblandingen i en wok eller stekepanne til den er gylden og ferdig. Krydre gjerne med litt salt og pepper og evt annet krydder du er glad i. Sett til side.
Stek kyllingblandingen.
Fres brokoli og paprika i et minutt i en panne med olje. Tilsett kyllingblandingen, de kokte nudlene og resten av wok sausen og bland godt.
Tilsett kyllingblansdngen, nudlene og resten av wok sausen. Bland godt.
Da er det bare å nyte!!! Veldig godt med sweet chili saus til. Håoper det smaker. 🙂
Dette er gode smaker.
BON APETITE!
Leave a Reply