Nudelwok med kylling

Wok på 15 min, JA det går ann. 🙂 Wok er enkelt, godt og krever lite..bare litt hakking av grønnsker som tar noen minutter. Stek kjøttet-kok nudlene og vips så er det et godt middagsmåltid til å nyte.

Denne gangen har jeg brukt ferdig kjøpt wok saus-enkelt og lettvint. Kjøper du strimlet kjøtt i tillegg så er mye av jobben gjort. Jeg bruker fullkornsnudler, det er en god kilde til protiener og fiber, jern og B-vitaminer. Og kombinert med kylling og grønnsaker blir dette en balansert og sunt måltid. Sånn, da var et sagt 🙂

Dette trenger du til 2 porsjoner:

  • 2- 3 stk kylling lårfilt eller kyllingfilet. (jeg bruker lårfilet pga jeg synes den er sagtigere)
  • 1/2 kinesisk hvitløk
  • 1/2 rød chili
  • 1/2 rød søt paprika
  • 1/2 ingefær
  • 1/2 brokoli
  • 150 gr fullkornsnudler
  • 1 pk wok saus

Begynne med å skjære kyllingen i strimler/biter, hvitløk, ingefær og chili i biter og legg det i en bolle og bland i halve pakken med woksaus.

Kutt opp brokoli og paprika i små biter.

Sett nudlene på koking, følg anvisningen på pakken.

Stek kyllingblandingen i en wok eller stekepanne til den er gylden og ferdig. Krydre gjerne med litt salt og pepper og evt annet krydder du er glad i. Sett til side.

Fres brokoli og paprika i et minutt i en panne med olje. Tilsett kyllingblandingen, de kokte nudlene og resten av wok sausen og bland godt.

Da er det bare å nyte!!! Veldig godt med sweet chili saus til. Håoper det smaker. 🙂

-Reklame-