Er du fysen på en dessert som ikke påvirker blodsukkeret ditt og i tillegg er laget på under 10 miutter? Da må du lese videre. 🙂
Jeg elsker å ty til kjappe løsninger bare smaken er god! Det er selvfølgelig viktig. I familien vår er det en utfordring å skulle lage en god dessert eller kake UTEN nøtter og sukker pga det tåles ikke. Og nesten i alle sukkerfrie kaker og desserter er nemlig nøtter hovedingrediens. 🙁 MEN det finnes mange gode løsninger og den kommer nå: Kjøp en pakke med sukrin sjokolademousse på helsekost, bunnpris eller kiwi (ja de har det der i Moss ihverfall) tilsett litt råkakakonibs, dvs opphakkede småbiter av råkakako (kjøpes også på helsekost) Superenkelt og smaker helt nydelig. Råkakao er supersunt og inneholder utrolig masse antioksidanter som forebygger skader på cellene våre. Råkakako er fermentert og tørket OG setter igang forbrenningen vår. Så kom igjen – digg innpå og nyt!!! 🙂
Dette trenger du til 6 porsjoner: (det står 4 porsjoner på pakken men jeg får seks dessertglass)
- 1 pose med sjokolademousse fra Sukrin
- 2 dl lettmelk
- 2 ss med raw kakaonibs
Begynn med å piske pulveret fra pakken med melken, pisk ca 3-5 min.
Når moussen begynner å bli stiv tilsetter du ca 2 ss med raw kakaonibs og blander godt.
Hell moussen i pene glass eller dessertskåler og pynt gjerne med litt revet sukkerfri sjokolade på toppen. Nå kan du sette den kald i kjøleskapet (gjerne 30 min) og nytes når du har lyst på. 🙂 Håper det smaker. 🙂
Leave a Reply