Disse deilige bananpannekakene er helt sukkerfrie samtidig som de er søte og skikkelig gode. Pannekakene passer utrolig godt til både frokost og lunch, etter en treningsøkt eller en lang tur. Pga havregryn og banan vil du holde deg mett lenge.
De er kjempegode til matpakken. Ha med syltetøy i en liten boks ved siden av, eller bruk kun friske bær på toppen.
Lite ingredienser og 10 min er det du trenger for å lage de. Jeg spiser disse svært ofte og nyter hver munnfull.
Bananer inneholder mye fiber og kalium, magnesium og sink. Og den kan faktisk være med på å senke blodtrykket ditt. Havregryn gir deg masse energi og inneholder bla B og E vitaminer, så her er det bare å sette igang og lage pannekaker.
Bruk gjerne bananer som begynner og bli brune/svarte. Du reduserer da matsvinn og de er supersøte på smak og lette og mose i røren.
Dette trenger du til ca 5 pannekaker :
- 2 modne bananer
- 1 1/2 dl havregryn
- 2 egg
- 1 ts bakepulver
- 1/2 ts kardemomme
Legg alle ingrediensene i en bolle. Mos banenene med en gaffel og bland godt med det andre.
Fyll pannekakene med syltetøy, friske bær eller hva du måtte ønske.
VELBEKOMME!
Leave a Reply